• VVB - SSV 65'5
    De eerste wedstrijd van het jaar zou gelijk een hele warme wedstrijd worden. Met temperaturen boven de 30 graden werd dan ook zonder protest besloten om na 20 minuten een drinkpauze te houden. De tegenstander maakte de keuze om te blijven staan, waardoor VVB aan de aftrap mocht beginnen.

In de eerste helft gingen de kansen wat op en neer, wat vooral kwam door slordig balverlies van VVB. Het was echter Coen die meerdere keren gevaarlijk bleek door ruimte te zoeken, waardoor hij in eerste instantie genoegen moest nemen met een bal op de paal. Een andere bal van Coen zijn voeten kwam net te scherp voor het doel voor Mike, waardoor hij niet binnen kon tikken.

Na verschillende kansen voor Coen was het uiteindelijk toch raak voor hem, wat resulteerde in 1 - 0. Binnen een paar minuten werd het echter gelijk. De tegenstander schoot op goal en een verraderlijke bal, waarvan de achterhoede riep dat deze naast zou gaan viel toch binnen. Ruststand 1 - 1.

Tweede helft
    De tweede helft begon en het was er niet minder warm op geworden. SSV was zeker niet van plan om te verliezen en gingen ver van eigen doel voetballen om zoveel mogelijk kansen te creëren. Het was echter VVB die hier goed mee om wist te gaan. De verdediging liet zich meerdere malen goed gelden en ook onze sluitpost pakte een paar gevaarlijke ballen.

Tijdens de tweede helft was de passing en de omschakeling al een stuk beter geworden. Richard kreeg 2 kansen 1 op 1, maar stuitte daarbij op de keeper van SSV. Vervolgens was het tijdens een counter Mike die Coen weg wist te sturen, waarna Sigmar de bal binnen kon tikken, omdat het Coen niet lukte de bal voorbij de keeper te halen. De voorsprong was er en deze werd vrij snel uitgebreid. In een snelle omschakelende actie was het Geert die de bal klaar wist te leggen voor de goal van SSV. Mike schoof daarop de 3 -1 binnen en nog geen paar minuten later was het Richard die voor de eindstand zorgde door de 4 - 1 binnen te schieten.

Al met al was het een warrig begin, maar wisten de spelers van VVB door slim spelen zeker de tweede helft verdiend te winnen. Het begin moet echter wel beter, wat we aankomende zaterdag uiteraard tegen DWO 3 mogen laten zien uit in Ovezande!